ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, παρακολουθώντας στενά τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, ενημερώνει τους απανταχού φίλους του συλλόγου μας, πως ο σύλλογός μας, αφουγκράζεται τις γνώμες των κατοίκων αλλά και των θεσμικών αρχών του τόπου μας σε θέματα που αφορούν πάντα το όφελος, την ανάπλαση και την ανάδειξη του τόπου μας.

Ο σύλλογος, σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να εμπλακεί σε διαδικασίες που αφορούν πολιτικές, προσωπικές ή οποιουδήποτε άλλου είδους διχογνωμίες, αντιδικίες κ,ο,κ.
Ο σύλλογος, σε καμία περίπτωση, δε θα δράσει μονομερώς σε θέματα που αφορούν το τόπο μας, και πάντα, δια μέσω διαλόγου παντός ενδιαφερόμενου στα κοινά, θα αναζητήσει την βέλτιστη λύση, για το κοινό καλό του τόπου μας.
Για οποιεσδήποτε δημόσιες αναρτήσεις, που μπορεί να γίνονται είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε οπουδήποτε αλλού, οι οποίες αναφέρουν το όνομα του συλλόγου μας και δεν προέρχονται από την επίσημη σελίδα του συλλόγου μας, και δε φέρουν την σφραγίδα και επίσημες υπογραφές από το Δ.Σ του συλλόγου αυτομάτως θεωρούνται ανυπόστατες από εμάς.
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά θέλουμε να είναι πόλος έλξης για όλους τους κατοίκους του χωριού μας και με κοινό όραμα την βέλτιστη εικόνα του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Adbox

@templatesyard