Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο Δήμος Τανάγρας και ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά συνεργάστηκαν, ώστε να περατωθεί επιτυχώς η Χριστουγεννιάτικη βραδιά στον τόπο μας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο συνάμα , τόσοι άνθρωποι να ανταποκρίνονται, να βοηθούν και να συνεργάζονται για την επίτευξη ενός στόχου, προσανατολισμένου στο πνεύμα των ημερών επ’ ωφελεία των παιδιών μας.
Αν και πολλοί δεν επιθυμούν να ακουστεί το όνομά τους, εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και να κάνουμε μνεία στο όνομά τους, καθώς χωρίς αυτούς η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή.
Ευχαριστούμε τους:
1. Δήμο Τανάγρας και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση για τη συνεργασία
2. Αντιδήμαρχο κα Γωγώ Καμπιώτου , που αρκετά αγχώσαμε και ταλαιπωρήσαμε για την άψογη συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή της.
3. Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κο Σωτήρη Κοκκόση για την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή του στο Κυνήγι του Θησαυρού.
4. Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου κα Σπυριδούλα Παπαδημητρίου που με θέρμη υποστήριξε και κοινώνησε τη δράση στα παιδιά, καθώς και τις νηπιαγωγούς του χωριού μας.
4. Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κεραυνού για την υποστήριξη. Ιδιαίτερα τους Δημήτρη ΧρυσικόΔημήτρη Τζελά, Περικλή ΚαβάΧρήστο Στέρπη που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν τη δράση αψηφώντας το κρύο της ημέρας.
5. Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την υποστήριξη και ιδιαίτερα το μέλος του Δήμητρα Ζιώγα για την πολύτιμη βοήθειά της στο συμμάζεμα της αίθουσας.
6. Μέλη του συλλόγου γυναικών για τη βοήθειά τους στο σερβίρισμα την ώρα του πανικού.
5. Καφέ ΓαρδένιαΓκίνης και Ψαλίδας που φιλοξένησαν δοκιμασίες εύρεσης του θησαυρού.
6. Κώστα Ψαλίδα για την προσφορά σοκολάτας
7. Σπύρο Παπά για την προσφορά του κρασιού
8. Ειρήνη Κιόκια για την παρασκευή γλυκών
9. κο Νίκο που… βοήθησε τον Αϊ Βασίλη να μοιράσει τα δώρα.
10 Κώστα Καρλατήρα για την προσφορά δώρων
11. Μάντω Αναστασίου για τη βοήθεια στο παιχνίδι
12. Δίδυμο του PEPPITO MAGIC SHOW που ενθουσίασε τα παιδιά.
13. Καφέ Λουμίδης Παπαγάλος
14. Γονείς και παιδιά που λάβατε μέρος στο κυνήγι του θησαυρού και βοηθήσατε τον Αϊ Βασίλη να βρει τη ζώνη του, παρά το τσουχτερό κρύο.
Αν πάλι ξεχάσαμε και κάποιον να μας συμπαθάτε μέρες που είναι. Ας επικοινωνήσει μαζί μας να συμπληρώσουμε τη λίστα
βάλτε μας κρασί να πιούμε
και του χρόνου να σας πούμε
Καλή Χρονιά











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Adbox

@templatesyard